Van een samenwerking worden beide partijen beter! Wil jij met ons samenwerken? kijk dan op deze pagina en zoek naar de samenwerking die bij jou past. Dit kan gaan om een affiliatie, een restaurant wat een bepaald bier zoekt, een leuk delicatesse zaakje, een link ruil of gewoon een nieuwe brouwerij. Stuur een berichtje door middel van het contact formulier onderaan de pagina en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Samenwerken

Kies het kopje wat bij jou past en kijk is rond of de samenwerking bij jou past.

Als jouw idee van een samenwerking er niet tussen staat kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Brouwerij

Momenteel zijn we niet meer op zoek naar nieuwe brouwerijen.

Restaurant

Wil jij met jouw restaurant nou echt boven de andere restaurant uit steken door middel van een speciaal biertje wat alleen bij jullie restaurant verkocht wordt?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij hebben verschillende bieren uit binnen en buitenland en hebben van alle stijlen wel een biertje.

Wij kunnen sommige bieren ook op fust leveren. Stuur gerust een berichtje om te kijken wat er mogelijk is.

Indien nodig kunnen wij mee kijken welk biertje bij een bepaalt gerecht past op jullie menu.

Weet jij als restaurant eigenaar nou niet zo veel over het combineren van eten en bier?

Dan kunnen wij jou hier mee helpen. Ik ben nog bezig met de opleiding tot Zytholoog (sommelier voor bier), dus ik weet nog niet alle ins en outs van foodpairing, maar ik wil natuurlijk altijd wel meekijken!

Webshop

Linkbuilding is als webshop heel belangrijk. Daarom kan je ons altijd een verzoekje sturen waarbij we een link wissel doen tussen beide websites. Hier worden we immers beide beter van!

Heb jij een gaaf product en denk je dat die goed combineert met een biertje of bierpakket. Stuur een berichtje en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe gaaf is het om gratis en voor niet je folders te verspreiden en een "koude" doelgroep te bereiken! Dit kan doormideel van het uitwisselen van folders.

Hoe gaat dit precies in zijn werking?

Ik stuur jou een doosje met folders op en jij stuurt mij een doosje met folders op. We spreken dan bijvoorbeeld met elkaar af dat we bij de eerste 100 bestellingen een folder van de andere webshop bij de bestelling doen.

Delicatesse zaak

Write content to help your customers to better understand your products or policies.

Influencer

Heb jij een eigen blog waar je iets over bier of eten vertelt of heb je een eigen Instagra Pagina? Dan ben jij geschikt om een affiliate te worden. Stuur ons een berichtje en dan nemen we contact met je op!

Zakelijk pakketten bestellen

Ben je geintresseerd in het zakkelijk bestellen van onze biertjes? Dit kan in een pakket zijn of als losse flesjes.

Op de pagina Zakelijk Bestellen lees je hier alles over.

Neem contact met ons op!

Ben je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden of heb je een vraag? Stuur snel een berichtje en wie weet gaan we binnen kort wel samenwerken!