Waarom nou voor ons kiezen?

We kunnen natuurlijk heel hard gaan roepen dat wij de beste zijn en dat we het lekkerste bier verkopen. Tuurlijk verkopen we lekker bier, maar wij gaan verder dan dan.

Scherp geprijsd - Gemak - Fun

Scherp geprijsd

Om het avontuur wat speciaalbier biedt voor meer mensen toegankelijk te maken vinden wij dat het bier eerlijk geprijsd moet zijn.


Zachte prijs, leuke(re) momenten!😄

Het gemak van online bier bestellen bij ons!

4 goede redenen om online bier te bestellen bij ons?


1. Het bier word tot aan de deur bezorgd, je hoeft je huis dus niet uit

2. Makkelijk vergelijken van prijzen

3. Wij hebben meerdere pakketten samengesteld, waardoor je binnen 2 klikken een doos vol met lekker biertjes besteld hebt.

3. Filteren van bier. Ben je nou op zoek naar een biertje uit Frankrijk met meer dan 10% of naar een NEIPA in blik uit Nederland met een alcoholpercentage tussen de 7,5% en de 10%. Online kan je dit makkelijk filteren!

Waar we voor staan:

Speciaalbier. Samen of alleen. Nieuwe smaken ontdekken.

Ontdekken staat centraal bij ons. Speciaalbier drinken is een avontuur. Welke smaken ga ik nu tegen komen? Welk design zit er op het flesje blikje? Met welke mensen/brouwers ga ik praten op dat bierfestival?

Design, koken en samen zijn komt allemaal terug in speciaalbier. Wie koopt er nou niet ooit een biertje omdat die puur het design heel gaaf vindt of omdat je vriend heeft verteld dat de smaak van dat ene bier zoooooo goed was of omdat je na een week hard werken lekker met vrienden gaat genieten van een koud speciaalbiertje.

Omdat speciaalbier mensen samen brengt vinden wij het belangrijk dat het voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar is. Dit doen we door telkens op zoek te zijn naar goede inkoopplekken en natuurlijk het liefst direct bij de brouwerij.

Design

De plek waar kunstenaars en bier samen komen

Tegenwoordig zie je steeds meer brouwerijen hun best doen om een gaaf design op een biertje te krijgen. Vooral op blikken zie je dat design heel belangrijk is. Dit komt doordat het oppervlakte op een blik groter is dan die op een flesje.

Brokreacja heeft het motto #calltocreate opgezet. Dit houdt in dat iedereen een design in mag leveren om op hun nieuwe bier te komen staan. Hiernaast is één van die bieren afgebeeld.

Bier ophalen bij de brouwerijen

Langs 16 brouwerijen in Brabant

Toen we net begonnen waren reed ik samen met mijn broer of een vriend langs Tilburg, Den Bosch en Eindhoven om al het bier op te halen. Eventjes een praatje maken met de brouwer, bier inladen en door naar de volgende.

Op deze manier had ik een idee wie het gezicht was achter het bier zat en kon ik het bier en kon ik het voordelig inkopen en zo dus ook voordelig aanbieden bij jullie. Dit noemen ze ook wel Cut out the middleman.

Food-Paring chocolade en stout

Food-Pairing

Stout met chocolade

Dit is één van de foodpairings die ik heb gemaakt. Tijdens een bierproeverij bij mij thuis met wat vrienden vond de helft dit bier lekker en de helft niet zo.

Omdat ik dus een fan ben van het combineren van eten en bier, gaf ik ze een stukje chocolade om bij dit bier te eten.

En wat bleek: met het stukje chocolade vond ineens iedereen het bier beter smaken!

Mijn verhaal

Eigenaar van Het Bierwarenhuys

Voorstellen

Hoi allemaal!

Ik ben Jesse, een jongen van 20 jaar die in Eindhoven woont. Mijn hobby's zijn speciaalbier, voetbal en ondernemen. Sinds mijn zestiende werk ik al als zelfstandige, het ondernemen is een deel van mij.

Eerst heb ik zelf geëxperimenteerd met het brouwen van bier, maar dit was het net niet voor mij. Vervolgens ben ik twee van mijn hobby's gaan combineren; speciaalbier en ondernemen. Dit was een combi die mij zeer goed beviel en nog steeds heel goed bevalt!

Genoeg gepraat, tijd voor bier!